Vaata vastamata postitusi | Vaata aktiivseid teemasid
BC Kalev/Cramo-Riia ASK [20.november]
Autor |
Sõnum |
Alex
Kasutaja
Liitunud: 26 Nov 2007, 04:26 Postitusi: 4611 Asukoht: Mustamäe
|
Mu on küsimus.Jõudis keegi kokku lugeda mitmel korral ebaõnnestus Kalevi mängijatel pealtpanekud.Kolm,neli või viis?
_________________ YNWA
|
21 Nov 2008, 02:56 |
|
 |
Mihkel111
Kasutaja
|
|
21 Nov 2008, 03:24 |
|
 |
marxx762
Kasutaja
Liitunud: 21 Juun 2007, 10:56 Postitusi: 3627 Asukoht: tallinn
|
Ma tahtsin seda öelda, nagu eelpool keegi mainis, et kõik mehed on väga olulised ja kellegi puudumine neist võib päris kõvasti tunda anda.
_________________ www.korvpall24.ee
|
21 Nov 2008, 09:47 |
|
 |
kalkunipea
|
Kui Linehan sai viga Kalevi rünnaku ajal, siis tõesti on see nii, et oleks pidanud mängu peatama. Ma nii täpselt olukorda ei näinud, kuid mulle tundus küll, et Linehan langes koos pallikaotusega, kui nii võib ennast väljendada.
|
21 Nov 2008, 13:08 |
|
 |
kukevarvas
|
Mulle küll isiklikult tundus, et pall ei olnud veel Kalevi mängija käest täiesti selleks kööbakaks sööduks läinud, mis otse Lätlastele maandus. Minu mäletamist mööda enne selle söödu andmist juba mingi 3 sekundit umbes oli Linehan pikali maas ja rahvas karjus. Aga noh ega ma pead ka ei anna, videokordus oleks siin abiks. Aga oma mälu järgi olen 95% kindel, et see vigastus oli selgelt siis, kui Kalev veel palli valdas. Aga ega Kalevi enda omad ka vist otseselt ei märganud, et pall seisma panna ja kohtuniku vilet nõuda. Või siis nad ei teadnud, et nii saab ka käituda.
|
21 Nov 2008, 14:31 |
|
 |
jyrgen
Kasutaja
Liitunud: 29 Mai 2007, 21:56 Postitusi: 3686 Asukoht: Anfield
|
minu meelest linehan kukkus, siis aski mängijad nägid seda ja läksid palliga mängijale pressi tegema ja siis tuli valesööt ja lasti veel edasi ka mängida.
|
21 Nov 2008, 14:58 |
|
 |
Hanehammas
|
Siis ongi olukord, kus kohtunik ei saanud midagi teha. Linehan küll kukkus, kuid ega iga kukkumise peale ei peatata mängu. Ilmselt selleks ajaks, kui oli selge, et ta ei saa mängu jätkata, oli pall juba ASK'i käes ning mängu kinni pidada ei saanud. Tegemist minupoolse spekulatsiooniga, sest nagu ütlesin, siis olukorda täpselt ei näinud.
|
21 Nov 2008, 16:44 |
|
 |
Kukevarvas
|
Linehan ei kukkunud mingi kokkupõrke tagajärjel või libastumise vms. Ta sai liikumise pealt vigastuse ja heitis ise ennast pikali, sest ei suutnud edasi liikuda ja veeretas-lohistas ennast paar meetrit veel eemale. Ei olnud mingit kukkumist mingi olukorra tagajärjel vaid vigastus jooksu pealt ja sellele järgnenud mängust "eemale astumine"
|
21 Nov 2008, 17:02 |
|
 |
TDK
Kasutaja
|
Linehan langes ennem keskjoont pikali kui pall oli veel Kalevi käes, ta ei liikunud rünnakule kaasagi, siis söödeti pall äärele ja sealt anti mingi kööbakas sööt Lydele, mis vahelt lõigati. Vastaste Brewer kasutas olukorda kohe ära, nägi, et Linehan maas ja sööstis korvipoole ja tegi lihtsalt 2 punkti. Ka mina ei ole spetsialist aga eks kohtunikud võib-olla kartsid ka mängu kinni pidada, sest ei tulnud kohe meelde, mis sellise olukorra puhul tegema peab.
Viimati muutis TDK, 21 Nov 2008, 18:17, muudetud 1 kord kokku.
|
21 Nov 2008, 18:17 |
|
|
Kes on foorumis |
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist |
|
Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
|
|