Vaata vastamata postitusi | Vaata aktiivseid teemasid
Autor |
Sõnum |
East
Kasutaja
|
 Re: Hooaja üldarutelu
Gilberti null mänguminutit oli tõesti halb üllatus. Kui mälu ei peta, siis Rannula viimase intervjuu järgi jäi mulje, et õlg on parem ja detsembri lõpust alates saab Gilbert vaikselt kontaktiga trenne kaasa teha. Seega oodanuks, et vähemalt Budivelnyku või Pärnu vastu saanuks talle mängutunnetuse tagasisaamiseks juba minuteid jagada.
Den Boschi vastu mäng saab olema väga suure tähtsusega ning seal oleks heas vormis Gilbertit kindlasti vaja. Eks näis, kas minnakse väikese riski peale ning antakse talle seal esimesed minutid.
|
09 Jaan 2023, 10:51 |
|
 |
barons2
Kasutaja
|
Kui õlg on terve ja ok, siis ainus loogis seletus on - Rannula tahab vastast üllatada.
|
09 Jaan 2023, 11:25 |
|
 |
Rix
Kasutaja
|
Kurbasel achilleuse probleemid, jäi mulle kuskilt silma.
_________________ “I know it when I see it” - Potter Stewart
|
09 Jaan 2023, 13:51 |
|
 |
Drogba
Kasutaja
|
Mängumehed spekuleerisid, et Raimoga lõpetatakse leping mingi hetk ja Hermet peaks olema Cramo mees. Raimol olla kosilasi kõvasti. TalTech, Viimsi, Lätist olla ka tema vastu huvi. Isiklikult Raimot nii maha ei teeks , omad plussid tal on ning kindlasti ei ole ta tohutult kallis mees. Eesti - Läti liiga jaoks on temast mängumeest küll.
|
11 Jaan 2023, 23:23 |
|
 |
Tartust
Kasutaja
|
Eks seda arvata oli. Kusjuures ma olen end tegelt viimasel ajal tabanud mõttelt, et mina saadaks pigem laenule Taavi Jurkatamme nendesse mainitud satsidesse. Raimo käib Est-Lati jaoks küll, Eesti korvpallile endale oleks minu silmis kasulikum, kui Taavi saaks kuskil mujal enesekindlust koguda. Viimastes enda nähtud mängudes on ka Raimo temast asjalikum olnud. Arvestades mis ralli ka Eesti mängumeeste peale hooaja alguses käis, siis vb on Raimo ka odavam.
_________________ (Y)
|
11 Jaan 2023, 23:49 |
|
 |
East
Kasutaja
|
Raimo on viimastes mängudes tubli küll olnud, kuid ma sellegipoolest ei usu, et ta roll Kalevis võiks hooaja teiseks pooleks märkimisväärselt suureneda. Pigem jääb ta Rannula jaoks endiselt selliseks üheteistkümnendaks mängijaks.
Vaadates Wade-Chatmani mõningast kahvatust, siis ma hakkasin üks päev endamisi mõtlema, et võibolla pidanuks Kalev üritama hoopis Devin Harrist Viimsist ära napsata. Iseenesest tunduks ta paberil Rannula lemmikprofiiliga igati klappivat - agressiivne, oskab kaitses kõrgelt survet anda, rünnakul suudab teravust luua ning kuigi viskamine pole vast tema tugevaim külg, siis heal päeval oskab ka kaugelt mõne viske tabada. Ma ei tea, kas ta oleks Kalevis suur edulugu või mitte, aga sisetunne ütleb, et võrreldes Wade-Chatmaniga sulanduks ta võibolla natuke paremini Kalevi meeskonda.
Wade-Chatman on mulle senistes mängudes kuidagi halli mulje jätnud. Kaitses jääb tema antav surve minu jaoks kuidagi passiivseks või lahjaks ning rünnakul tehtavad otsused on ka sellised mitte alati just kõige targemad. Samas kui vähemalt EST-LAT liiga statistika avada, siis on tema numbrid igati tip-top - seega võta siis kinni, kas olen mina tema suhtes ebaõiglane või oskab statistika väga hästi ära petta. Minu jaoks on ta siiski selline "ei liha, ei kala" mängija.
Teine asi on muidugi see, et ma ei oma mingisugust ettekujutust, kas ja mis tingimustel olnuks võimalik Harrist Viimsist üldse kätte saada. Läbi huumoriprisma võiks tegelt minna full-NBAks kätte ära ning pakkuda Viimsile vahetustehingut, kus Wade-Chatman ja Raimo rändaksid Viimsisse ning Harris tuleks Kalevisse (+ Kalev korjaks endale veel Hermeti juurde).
|
12 Jaan 2023, 10:56 |
|
 |
vaim564
Kasutaja
|
Nüüd on siis Hermet ametlikult taasliitunud K/Cramoga https://sport.delfi.ee/artikkel/1201270 ... levcramogaEi kujuta ette, millal ta mänguvormi saab, kuid klubi seisukohast võiks olla pigem positiivne areng, sest toob eesliini ründevõimekust juurde. Jurkatamm ja Raimo korvi ei vaata ning Kitsingu pealt hetkel midagi ei tule. Eks siin omad valikud tuleb teha, Meiersi vahetajana on kasutatud seni küll Jurkatamme, sellepärast võib eeldada, et pigem lahkub Raimo kui tema. Ma usun, et Raimoga juhtub enamvähem sama, mis Vitolsiga, mõne madalama leveliga klubi jaoks oleks ta väärtuslik täiendus. Vaevalt küll enne midagi toimuma hakkab, kui Hermet mänguvormi saab. Wade-Chatman on jätnud just mängujuhina küsitava mulje ja kaitses jääb ta Gilbertile samuti alla, kuid mõne teise PGga väljakul olles võib ta isegi mingit kasu tuua, sest tal on tegelikult üsna hea ja stabiilne vise. Ma ütleksin, et Pärnus ei jätnud ta mulle erilist muljet ja nüüd on see isegi veidi paranenud, kuid kindlasti ei sobi ta põhimängujuhiks.
|
12 Jaan 2023, 13:56 |
|
 |
Uhhuu
Kasutaja
|
Viimased mängijate värbamised ei jäta klubi tegemistest kuigi säravat muljet.
Kui põhimängujuht sai vigastada, toodi meeskonda mängija, kes ei anna mängujuhtimise osas meeskonnale absoluutselt mitte midagi juurde, kaitses veab keskmist taset alla ja nagu selgus, skoori suudab teha ainult selgelt nõrgemate meeskondade vastu. Positiivne on vaid see, et mängija värvati lühiajalise lepinguga.
Olukorras, kus meeskonnas on vaid üks keskmängija (ja seegi tegutseb tervisekahjustuse kiuste), täiendati nüüd koosseisu mängijaga, kellele identne mängija on meeskonnas juba olemas ja kelle liitumine ei paranda absoluutselt ei korvialust ründe- ega kaitsemängu. Kui midagi positiivset otsida, siis mängijaga sõlmiti 1,5-aasta pikkune leping. Kui Konontšuk siirdub (üsna tõenäoliselt) järgmiseks hooajaks mõnda märksa tugevamasse liigasse ja võib-olla soovib ka Kitsing enne karjääri lõppu korra veel välismaale põigata, siis on vähemalt üks viskav ääremängija võtta.
Tahes-tahtmata jääb mulje, et Eesti treenerite vahel käib võistlus selles osas, kes suudab oma elu võimalikult keeruliseks muuta, värvates mängijaid, keda profiili poolest otseselt ei vajata.
|
12 Jaan 2023, 14:41 |
|
 |
theundertaker
Kasutaja
|
Paraku on see tõsi kahjuks, selle asemel, et tuua siia korralik teine Pikk, siis tuuakse kitsing 2, et see midagi juurde paraku ei anna. Euro saab läbi, siis pole vaja tuua juurde uus mängujuht. Eestis saame ilma hakkama küll.
|
12 Jaan 2023, 16:32 |
|
 |
vaim564
Kasutaja
|
Nohjah, eks loomulikult igaühel võivad mängijate osas olla omad sümpaatiad ja antipaatiad, kellele meeldib ema, kellele tütar  Sellise keskmängija toomine, kes suudaks pakkuda Meiersile võrdväärset asendust, maksab raha. Lisaks jagub Jurkatammele ja Raimole siis veelgi vähem mänguaega. Ründevõimekust peaks Hermeti lisandumine siiski tõstma ja minu meelest on ta veidi mitmekülgsem, loeb mängu paremini kui Kitsing + emotsiooni tuleb mängu rohkem sisse. Kitsingul on kogemusi rohkem ja ta oskab kolmese tagant vigu välja kalastada, kuid praegune vormilangus on viinud tema kasuteguri nulli. Igal juhul on eesliiniga hetkel probleem ja midagi tuli ette võtta. Samuti on Kurbase vigastus muutnud rotatsiooni õhemaks ja kui nüüd Toom samuti tõsisemalt pihta sai, siis ka SF peal ei ole olukord väga kiita. Kui Crailsheimi võidetakse, siis on kolm meeskonda ühe võidu peal ja Den Bosch on võimeline sakslasi kodus võitma, seega kõik on võimalik. Kahju, et hollandlastega mängu lõpp käest ära läks, sest -14 on pisut palju. Aga võit sakslaste üle on kindlasti nüüd kohustuslik.
|
13 Jaan 2023, 13:36 |
|
 |
BCKLV
Kasutaja
Liitunud: 30 Juul 2007, 23:54 Postitusi: 676 Asukoht: Cramo City
|
Tahtsin just kirjutada, aga vaim564 jõudis ette, et korralik pikk maksab raha mida Kalevil pole. Ja ma pole kindel, kui hästi klassikalised pikad üldse Rannula joonisesse sobiks. Aga seni kuni juhtkond ei õpi mõnedes liigades osalemisele EI ütlema, polegi väga vahet kes siia tuuakse, laatsaret on nagunii garanteeritud. Ei saa öelda, et lihtsalt ebaõnn taaskord, täitsa teadlikult võetakse mängude rohkusega põhjendamatu risk, seda veel mängijatega kellel niigi tervisehädad eelnevalt kummitamas. Meeskond oli ju tegelikult päris hästi komplekteeritud seni kuni enamvähem terved oldi - me olime vahepeal FEC parim meeskond ja panime Promitey kotti. Ei saa ka öelda, et pink lühike, eelmine aasta oli meil sügisel 14 mängijat, tulemust teame, nüüd see hooaeg hetkel koos Hermetiga ka 14 palgal, eelarve mõistes väga suur koormus klubile minuarust, aga tulemuse mõttes kardan et peale eestikate kulla enamat tänavusest näppude vahele ei jää. Hermet on väga hea täiendus järgmist aastat silmas pidades, kindlasti on suvel eestlased jätkuvalt hinnas. Aga Kitsinguga ma ei usu et lepingut pikendatakse, liiga aeglaseks jääb Rannula mänguplaani jaoks. Konol on 1+1 leping, see tähendab, et mõni rikas klubi peaks ta välja ostma? Kindlasti tuleks Kovliariga kiiremas korras järgmiseks hooajaks kokkuleppele saada.
Ahjaa, ühe asja tahaks veel ära märkida - on see normaalne, et meeskonna ülioluline lüli lahkub kaheks nädalaks mängude juurde, mille mõtekuses jalkafännid isegi naeravad?
|
13 Jaan 2023, 13:41 |
|
 |
lupus
Uus kasutaja
|
Väga kahtlen, et see on ok. Ja seda on tõesti lihtne märgata, kas ta bluffiks. Vastane ei ole nii loll.
|
13 Jaan 2023, 14:02 |
|
 |
marxx762
Kasutaja
Liitunud: 21 Juun 2007, 10:56 Postitusi: 3953 Asukoht: tallinn
|
Kuna siin juba osad puudutasid pisut uut hooaega ja lepinguid, siis ma loodan, et osad mehed tõesti palgatakse juba enne hooaja lõppu ära, kasvõi eelpool mainitud Kovliar. Hugo-l on vist pikem leping, Konol 1+1, Jurkatammel oli ka pikem leping, minu meelest oli veel kellelgi, aga hetkel ei meenu. Kõik sõltub kuidas edasine hooaeg läheb ja lõppeb, aga Gilbertki võiks minu meelest ka järgmiseks aastaks jääda.
_________________ www.korvpall24.ee
|
13 Jaan 2023, 19:17 |
|
 |
Tartust
Kasutaja
|
 |  |  |  | BCKLV kirjutas: Tahtsin just kirjutada, aga vaim564 jõudis ette, et korralik pikk maksab raha mida Kalevil pole. Ja ma pole kindel, kui hästi klassikalised pikad üldse Rannula joonisesse sobiks. Aga seni kuni juhtkond ei õpi mõnedes liigades osalemisele EI ütlema, polegi väga vahet kes siia tuuakse, laatsaret on nagunii garanteeritud. Ei saa öelda, et lihtsalt ebaõnn taaskord, täitsa teadlikult võetakse mängude rohkusega põhjendamatu risk, seda veel mängijatega kellel niigi tervisehädad eelnevalt kummitamas. Meeskond oli ju tegelikult päris hästi komplekteeritud seni kuni enamvähem terved oldi - me olime vahepeal FEC parim meeskond ja panime Promitey kotti. Ei saa ka öelda, et pink lühike, eelmine aasta oli meil sügisel 14 mängijat, tulemust teame, nüüd see hooaeg hetkel koos Hermetiga ka 14 palgal, eelarve mõistes väga suur koormus klubile minuarust, aga tulemuse mõttes kardan et peale eestikate kulla enamat tänavusest näppude vahele ei jää. Hermet on väga hea täiendus järgmist aastat silmas pidades, kindlasti on suvel eestlased jätkuvalt hinnas. Aga Kitsinguga ma ei usu et lepingut pikendatakse, liiga aeglaseks jääb Rannula mänguplaani jaoks. Konol on 1+1 leping, see tähendab, et mõni rikas klubi peaks ta välja ostma? Kindlasti tuleks Kovliariga kiiremas korras järgmiseks hooajaks kokkuleppele saada.
Ahjaa, ühe asja tahaks veel ära märkida - on see normaalne, et meeskonna ülioluline lüli lahkub kaheks nädalaks mängude juurde, mille mõtekuses jalkafännid isegi naeravad? |  |  |  |  |
Muuga ma olen nõus, aga milliseid liigasid sa pead silmas, millele "EI" öelda? Karikavõistlustega on see teema, et see on sihuke asi, mida saab jälle sponsoritele maha müüa. Ikkagi tiitel ju ning kellegi käest raha küsides on see tugev argument. Ma olen millegipärast üsna kindel, et paljudele toetajatele oli varem olulisem Eesti meistritiitel, kui näiteks VTB Playoff. ENBL-iga on minu vaatenurgast see point, et noh... Seda oli ju niiöelda garantiina vaja, sest Europe Cup-i-ga polnud kindel, kas saab põhiturniirile peale. Kui poleks saadud, siis noh... EST/LAT ainsana oleks üsna õnnetu. Õnneks sattus ma ütleks et üks kergemaid kvalifikatsioonigruppe. Samas ma poleks üldse 100% kindel, kas näiteks siin vahepealse (ja ka mingil määral praeguse) vormi pealt oleks näiteks nendele Horvaatidele ära tehtud.
_________________ (Y)
|
14 Jaan 2023, 19:32 |
|
 |
barons2
Kasutaja
|
Kui varem Cramol mäng jooksis ja mehed kaifisid, siis nüüd tundub et tegemist on kivipalluritega...Viimsi vastu poolajaga 11 pallikaotust ja 0 ründelauda...uskumatu, mis tase - mis juhtunud on?
|
16 Jaan 2023, 22:16 |
|
|
Kes on foorumis |
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline |
|
Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
|
|